Saturday, November 11, 2006

11 november

Ibland sker märkliga ting. Idag är min pappas födelsedag. Inget konstigt med det. Nej, men om jag säger att min farfars födelsedag också är idag, då blir det lite bättre. Och om jag säger att min dotters morfar också fyller år idag, ja då blir det riktigt bra! Tänk att både farfar, gammelfarfar och morfar fyller på samma dag. Det är lite fräckt. Tyvärr har både gammelfarfar och morfar lämnat oss. Gammelfarfar blev 93 år. Morfar tragiskt nog inte ens 65. Två fantastiska män. Ni är saknade, men lever i våra hjärtan. Vi tänker på Er idag.

8 comments:

Anonymous said...

Hej, nu har jag rekommenderat dig och din blogg till resten av mänskligheten, eller i alla fall till dem som har den goda smaken att besöka Min blogg. Håll tangentbordet glödande!

Anonymous said...

11/11, det måste ligga nåt magiskt i det. Jag förväntade mej nästan att du skulle avslöja att det var även din egen födelsedag, sådär lagom sent så ingen skulle få för sig att fira dej.

Johnny said...

Skrivkramp, jag tackar så ödmjukt! Eftersom jag besöker din blogg med regelbundenhet så blir jag oerhört stolt att bli rekommenderad av Dig. SÅ tack!

Salt, jag vill säga samma till dig. Två av de bästa bloggare jag kommit i kontakt med, och även Du har vänligheten att rekommendera ett besök på min sida. Tack!
Nej, jag är vädur, ett vårbarn du vet. Och jag har inget emot att bli firad :-)

Anonymous said...

Tihi! Tack för komplimangen! Då markerar jag i kalendern här att april kommer ägnas århundradets födelsedagskalas. Vad önskar du dej? Inget dyrare än fred på jorden! jag har begränsad budget.

Anonymous said...

grattis? på fars dag...även fast du inte e min pappa då, så e du ju tydligen en pappa

Johnny said...

Salt, gör gärna en markering, runt påsk brukar det vara. Och Du, fred på jorden blir helt perfekt! :-)

Therese, jag tackar för grattandet, för visst är jag far. Hade gärna hört lite sång..kan det ordnas? :-)

Anonymous said...

hm...det bästa är nog att du i hjärnan inbillar dej sången;)

Johnny said...

ja jag får väl försöka therese..jo det låter bra faktiskt! :-)