Friday, April 27, 2007

Sommar, eller ja, nästan iallafall

Idag önskar jag mig en cabriolet. Om man älskar att köra bil och samtidigt gillar vackert väder måste det vara den perfekta kombinationen. Att köra med rutorna nervevade är inte riktigt samma sak, det är det inte. Men en dag som denna känns det som ett i-landsproblem. Hoppas att helgen blir angenäm för eder alla. Själv hoppas jag på andra aktiviteter än att sitta vid datorn. Grilla känns som en bra idè.

11 comments:

Anonymous said...

J, det kommer att bli en underbar långhelg. Ska ut och rasta brorsan som kommer upp från Götet en sväng. Det blir en tripp till farbror Melker på lördag för lie lyxkäk. Sen ska vi nog gå omkring på tomten och peka på saker som växer. Hade gött!

Anonymous said...

fredo: låter som du har en go helg framför dig. hoppas ni får en superb middag och en hel del pekande;.) ha det gött du med!

Anonymous said...

Hade en vit golf cab för länge sen - när solen skiner drömmer jag om den.
Ska deklarera klart innan jag får gå utanför dörren...skulle gjort det en regning dag för länge sen! Grillat är gott!!!

malin said...

Vad säger det mej när jag vill ha en sporthoj. En freaking M O T O R C Y K E L? Jag ser korsen i taken och fan på väggen. Hujedamej.

Anonymous said...

johanna: köp en cab igen! och bjud mig på en tur;-)

malin: vi ska ju till usa och åka, eller hur?:-)

Anonymous said...

Grilla låter som en härlig idé. Ännu inte gjort det i år men hoppas på lite grillat hos föräldrarna imorgon mellan jobbet.
Gillar att köra bil och självklart fint väder, men gillar inte alls cab. Hur kommer det sig? Kanske för att jag är tjej och inte tycker om att få håret fastklistrat i glosset...

Johnny said...

therese: hoppas också på grill imorgon. ja kanske du har rätt angående din teori, jag är ju inte tjej och har inte heller gloss, så jag får tro på att du har rätt:-)

malin said...

Ja fan!

Rollx said...

Säg var din bil är. Så kan jag kapa av taket åt dig. :)

Anonymous said...

Min mamma har köpt en alldeles blank liten svart cabbe. Hon har varit bortrest ett par veckor och kom hem igår. När man passar hennes hund får man också passa bilen. Så jag har cabbat! Nice. Nästa gång kommer jag upp och hämtar dig. :)

Anonymous said...

rollx: tack för erbjudandet, ska fundera på saken:-)

annan: ja! gör det, vill åka cab!