Wednesday, October 03, 2007

Vem är du?

Ibland när jag tittar i listan på vilka som varit inne och besökt mitt näste så undrar jag. Vilka ni är menar jag. Jag ser ju bara massa konstiga saker som inte säger ett skit.

Om du vill så berätta gärna. Vem du är, ålder, yrke eller varför du läser bloggar. Och självklart hur du hamnade här. Och om du brukar återkomma, varför?

Som sagt, bara nyfiken. Sån är jag. Hur är du? Berätta om du vill. Annars räknar jag med att du skiter i det. Och det är helt okej:-)

27 comments:

Anonymous said...

Det är ju bara jag. En enastående mamma till en rar tonårspojke. Jag har hunnit uppleva 35 härliga jordsnurr (var det inet så man skrev i Starlet när man sökte nya bervvänner?).
Varför jag läser bloggar? Dels för ett lärorikt tidsfördriv men också för att få tjuvkika på andra människors vardag. Mitt yrke är förknippat med barnsligheter eller det väcker barnasinnet hos dom flesta iallafall.
I'm your stalker, almost, kommer så fort RSS feedern säger att du skrivit något nytt.
Du blandar vackra ordlekar med klokheter, det får mig att återkomma dag efter dag.
Glömde skriva att jag är singel, har du nåra nice singelkompisar? ;) Haha!

malin said...

Malin, 25 år, sportchef på Åland. Tillbringar min fritid med familjen (läs: sambo + två katter), motions, simmar, leker med kompisar och svirar på krogen.

Hur jag hamnade här har jag glömt, men har varit med nästan sedan starten. Stannat har jag gjort för att jag känner mej omhuldad och trygg bland dina ord.

Ungefär så.

Anonymous said...

rosa:Jag tror alla vill ha en stalker som du:-) Och tack så mycket! singelkompisar, jag får fundera på det:-)

malin: och jag är glad att du är här. och minns fortfarande din första kommentar, så det så:-)

Anonymous said...

Vem jag är: glykofagen är en förunderlig person som alla andra. Exakt vem jag är låter sig förstås inte förklaras i en bloggkommentar.

Ålder: Född 1972, tappade räkningen för ett par år sedan så jag stannade väl någonstans på 28. Åldras ännu så länge med stil. =)

Yrke: Har jag faktiskt ett riktigt ett nuförtiden. Efter 30 år kom jag plötsligt på vad jag skulle bli när jag blev stor. Huvudsaklig sysselsättning är dock att vara ensamstående samordnare för två barn och en vardag.

Varför läsa bloggar: För att det finns så många fascinerande personer, berättelser, ord och tankar som man aldrig fått ta del av om det inte vore för bloggeriet.

Hur jag hittade hit: Ingen aning, minns inte. Har du någon aning? Gemon gemensamma bloggar? Återkommer absolut, med jämna mellanrum. Går samma runda i sajberkvarteret dagligen och tycker om att sitta ner hos dig en stund.

El said...

26, student, ett av hemmen är i Göteborg, men allt det där vet du ju redan. Skrev mest för att visa i att jag inte skiter i det.

Anonymous said...

24 årig tjej,produktspecialist.

Läser det här sen lååång tid tillbaka för att jag gillar ditt sätt att skriva. Både små historier men även privata och vardagliga händelser.
Alltid underhållande och tänkvärda ämnen.

Anonymous said...

*L* ... jag undrade idag också. När jag såg en besökare som kommer tillbaka dag efter dag med ip-adress på ett college i Texas. Lite spännande att få reda på alla som kikar in - håller med dig :)
Vem jag är känns som ganska uppenbart. Jag har ju insett att jag inte direkt går med neddragen hatt och lösskägg i min blogg. Eller visst? Det är ju bara jag ... psykbrytet.

malin said...

Nää, gör du? Vad skrev jag?

(Och varför skrev jag "motions, simmar" när det skulle stå "motionssimmar" i föregående kommentar?)

Hobbyfilosofen said...

Jonny, några av oss vet du vem är, även om vi inte lämnar spor varje gång, eller hur. Eller vet och vet, det beror ju på hur man ser på saker det...

Det är väl ett bra tag sen Jorid visade mig vägen hit, till ditt hörn av nätet, till dina roliga och berörande berättelser med spännvidd.

Är man anonym vill man inte avslöja för mycket, men lite grann kan man ändå berätta. Nordbagge, "lite över tretti", drömmer om att bli författare, bloggare, jobbar i gränsen mellan människan och tekniken och försöker styra projekt, cyklist, kör miljöbil, bor i villa, har katt.

Anonymous said...

Tror jag hamnade här via Skräpclownen och hamnade sedan hos Langri via dig...som en liten kedja liksom :)

Beskriver ju vem jag är oavsiktligt då och då i mina kommentarer så mer info känns överflödig just nu.

Anonymous said...

glykofag:nej, jag minns inte, men antagligen via gemensamma. Glad att du hälsar på.

ellen: det skulle jag aldrig tro, det vet du. Glad att du kommer hit.

anonym: åh, nu blev jag ju jättenyfiken:-) tack för dina ord, de värmer!

christina: haha, psykbrytet:-) har ganska bra kläm på dig ja:-)

malin: du skrev att alla psykologer ljublade över min tydliga referenspunkt(när jag låg under sängen-historien). Ja varför du skrev motions, simmar vet jag inte. Men kul var det:-)

hobbyfilosofen: nä det är samma här, jag läser hos dig med. Tack för dina fina ord. Och för info om dig:-)

elsa: Jag har lite koll på dig, det har jag. är glad att du återkommer!

Lise said...

Läser din bloggg varje dag. Eller iaf varje inlägg du skriver. Har gjor det nu ett tag. Tror även att jag vågat mig på att kommentera nån gång för väldigt länge sedan. Hur jag hittade hit har jag ingen aning om. Antagligen via nån annan blogg.
Är 35 år och bor i Sthlm. Mamma till min underbara 9-åriga son. Har precis börjat läsa på socionomlinjen och hela univeritetsvärlden känns helkoko:-)
Läser din blogg för den känns äkta på nåt sätt. Det känns som att det du skriver kommer från hjärtat, vare sig det är sant eller ej

B said...

Her er Plask. Jeg skiter heller ikke i det :-)

En tjuefem år gammel jente fra Oslo som har fulgt bloggen din siden jeg fant den gjennom Jorid. Jeg liker godt innleggene dine, de er varme og personlige og jeg har på en måte en god kjemi med ordene dine. De finner veien til hjertet mitt. Og småhistoriene dine, sukk! Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si. Jeg er glad i dem.

Studerer fotografi, jobber både her og der, reiser, lever, snudde livet mitt på hodet i sommer etter 6 år (har du flere singelkompiser på lur?) og bruker bloggen for å se det hele litt utenfra. En venn fant bloggen for noen måneder siden, derfor er den passordbelagt.

Hvis Nederbird hadde forsvunnet, ville bloggeverdenen min blitt litt tom.

Anonymous said...

En hel del vet du redan om mig, det lämnar vi.
Läser bloggar för det är ett skönt tidsfördriv/beroende. Hamnade här hos dej när du hade kommenterat hos mig. Återkommer så fort jag har tid på riktigt. Även fast jag inte är intresserad av allt som du skriver om tycker jag om att läsa det för att det just kommer från dej. Eftersom jag saknar att prata med dej anser jag din blogg vara näst bäst=)

Katie H said...

I foresee a future including an apartment, white walls, and a strange group of people some would thing to find at platform 9 3/4. . . they feel that they have something in common, a reference point bridging that they'd never met before. Come from the corners of Scandinavia at the invitation of the wise one whose words dance on the page, embrace in their inclusion, they feel a part of them is a part of all others there.

The mothers and fathers bring their sons and daughters, the singles meet up under mistletoe. Is it winter? Who knows, just the warmth of the tea, the smiles across the room in a small apartment, where, like the pages that brought them all together, they are

in a way

connected.

Johnny said...

lise: tack så mycket!jag är glad att du uppfattar mig så. och jag önskar dig lycka till på socionomprogrammet, jag har ju själv vandrat den stigen:-)och tack för att du berättar om dig själv. jag håller tummarna för dig, det kommer bli bra!

plask: jag uppskattar ditt smygande, det vet du:-) undrade just varför du stängt igen. skicka gärna password om du vill.
singelkompisar, nja som sagt, ska fundera på det:-)
tack så mycket för dina fina ord. det gör gott i hjärtat.

therese: tack, du är snäll. eftersom du inte ringer så är det tur att vi bloggar då:-)

swedette: You are fantastic! The next time you are summoned I hope you will be there:-)

Anonymous said...

Jag är en Alingsåska på landsflykt i Stockholm. Så din hemmaplan har varit min hemmplan. Känner igen mig i dina texter. Gillar ditt språk och dina funderingar.
Hur jag hittade hit minns jag inte längre. Men det var nog genom länkar här och var. Länkar är bra.

Anonymous said...

therrorese: ja länkar är bra ibland. kul att du gillar det jag gör, och du, detsamma:-)

........ said...

Jag blogghoppar lite just nu och så hamnade jag här (;hoppsan) och läste din post och hoppade in här. Jag är en vandrare just nu och åldern varierar beroende på var jag befinner mig på vägen.

Kanske söker man bloggar som ger en något (antar jag) något man fascineras av, känner igen sig i, får ett gott skratt av eller bara fastnar, ja eller nåt sånt. (;

Jag har ingen "reg.skylt" utan trotsar med att påstå att innehållet säger mer och tror detsamma om resten av mänskligheten oxå.

Så att på den vägen är det...(;
Mvh BJ.

Anonymous said...

bunny j: kul att du hittade hit, och ibland är det bra at kolla runt lite för att få nya intryck.kloka tankar.

Anonymous said...

Som du forstår er det jeg som har introdusert deg for så mange norske lesere ;-)
Din blogg var en av de første jeg oppdaget (tror kanskje vi begynte å blogge nesten samtidig?), og siden har jeg bare blitt her, for det er jo et trivelig sted å være :-)
Tycker mycket om Sverige og svensker og venter fortfarande på at katten skal komme med toget fra Göteborg...

GIS-mormor said...

En ingenjör, snart i övre medelåldern med vuxna barn och en underbar man. Jag gillar att ta del av andras tankar och när de nedtecknas så fint som du gör så är de en fröjd att läsa

Anonymous said...

jorid: ja och det är jag tacksam för. och jag tror vi började samtidigt, vi har iallafall hållit ihop länge:-) Det är jag glad för!
Katten är på väg. Bara lite feg:-) Kul att se dig.

gis-mormor: Tack för de orden! Jag uppskattar din närvaro och dina kommentarer!

Anonymous said...

Jag är ju Gävletjejen som föddes samma år som, ja vad ska vi ta, herreys vann melodifestivalen med diggelo diggeley.
Jag jobbar i en butik med hund och kattillbehör och hinner knappt läsa bloggar längre. Men när jag har lite dötid läser jag hellre bloggar än kollar på dumburken.
Jag hittade nog hit när du lämnade någon klok kommentar i min blogg.
Hur hittade du min blogg?

Anonymous said...

e. jag hittade den genom therrorese tror jag. kul att du kommer hit ibland. hoppas allt är väl. nu ska vi se, bröderna herrey...

Katrine K said...

Er litt sent ute, men ville bare si at jeg heller ikke skiter i det! Du kjenner jo meg, du var den første svenske bloggeren jeg fant, gjennom jorid, tror jeg!
Jeg pleier ikke legge ut for mye personlig info på nettet, men er noen år over tretti, norsk, har svart katt og lager bilder, som du vet.

Anonymous said...

katrin k: tack, jag vet att du inte gör det. och yes, jag känner till en del om dig ja:-)