Saturday, November 03, 2007

Årets bästa rubrik ?

"Alla bra män heter Johnny"

Ja vad det handlar om kan du läsa här. Och vem är jag att säga emot. Hon verkar ha rätt bra koll :-)

6 comments:

Anonymous said...

Jag tror Amanda har missuppfattat det, det är ju alla gangers som heter Johnny...eller ja i alla fall alla småkriminella ;)

Kanske är bra att nån kommer med en motvikt till den fördomen :)

Johnny said...

elsa: men elsa, vilka fördomar du kommer med! Och föresten är det bara i sverige det är så. Hur många filmer har du inte sett där den coole hjälten heter Johnny? Ska flytta till USA tror jag...:-)

Anonymous said...

elsa: men vet du, jag har aldrig gillat mitt namn på grund av det där. Har aldrig kunnat identifiera mig med det. Tills jag fick reda på att jag är döpt efter Johnny Cash, mina föräldrar var på konsert innan jag föddes. Då kändes allt helt plötsligt...rätt:-)

Anonymous said...

Så kommer jag här och spär på den där med namnet, illa illa. Men till mitt försvar kan jag väl säga att jag inte heller gillade mitt namn när jag var yngre. Tyckte det kändes tantigt...och det kanske inte var så konstigt eftersom det var jag och 90-åringarna som hette det.. Men lagom till jag började acceptera mina föräldrars namnval så var mitt namn helt plötsligt jättepoppis bland småbarnsföräldrar.

Lintin said...

Personligen älskar jag namnet Johnny, när jag var liten var jag kär i en bad boy med detta namn och den kärleken sitter i än =)

Anonymous said...

elsa: det är helt okej:-) och elsa är ett riktigt fint namn. men det har du ju redan insett som tur är.

lintin: Äntligen lite upprättelse då:-) Och hur liten var du?