Tuesday, November 06, 2007

Jo, jag ville säga det, att om du eller någon du känner är i behov att prata med någon som är kunnig inom det psykologiska området, då är det ett bra läge nu.

Eftersom jag håller på och vidareutbildar mig tar jag emot klienter mot en lägre kostnad. Lägre än en legitimerad teraputt alltså.

Är du intresserad, maila mig och lämna ett nummer så hör jag av mig.

12 comments:

Anonymous said...

Ska du bli psykoterapuet, eller psykolog eller vad är på g? Spännande låter det i alla fall!

Lintin said...

Skulle jag bli din klient så hade du haft din ekonomi tryggad, större nutcase än mig får man leta efter hehe =)

Anonymous said...

elsa: ja, psykoterapeut, men det har jag hållt på med länge. det är en lång resa.kul att du tycker det låter spännande. hur går det med dina studier?

lintin: jag lovar dig att jag sett värre. du är bra.

Anonymous said...

Det är bara att läsa min blogg så har du en hel massa att behandla i min skrynkliga hjärna...

Moddan said...

Jag är super frisk och enormt normal, vad säger du om den? *ler*

Anonymous said...

therrorese: ja nu var det ju inte riktigt så jag tänkte...men jag skulle gärna hjälpa dig om jag kunde. eller kan. du har ju så himla mycket inom dig. det vet jag, för jag läser faktiskt.

moddan: jag säger grattis:-)

Anonymous said...

Åååh va roligt! Jag blir avis! Under en föreläsning vi hade med en psykolog som numera var psykoterapeut och jobbade med KBT fick jag för mig att det var psykoterapeut jag ville bli. Berättade det för mina föräldrar över telefon och pappa bara skrattade..då insåg jag att det kanske inte var totalt min grej. Sen att man måste gå mååånga timmar i terapi för inte så lite pengar heller gör väl att den drömmen känns långt borta.

Med studierna går det väl bra, är dock inne i en svacka just nu, känner mig trött hela tiden och inte alls motiverad att plugga, sitter mest och snackar i bibblan känns det som.. Det kanske är jag som behöver dina billiga terapisessioner, synd att du inte befinner dig på andra sidan av landet...haha..

Johnny said...

elsa: av det jag kunnat utläsa så tror jag du passat utmärkt som terapeut. men det är en lång väg att gå.
ja det är ju synd. men du kan ju göra så som vi gör med "utsocknes" klienter. Vi bokar en heldag och kör utvärderingen under den dagen, det brukar fungera utmärkt.

Anonymous said...

Vad är det för grundutbildning du har?

Anonymous said...

elsa: jag är socionom och har steg1 i ps-terapi samt hypnosutbildning.

Anonymous said...

Ja Johnny, jag har ju det. Lite för mycket ibland känns det som. Det svämmar lixom över då och då...Kanske skulle du kunna hjälpa mig. Jag vet inte. Jag vet inte riktigt vad det är jag behöver bli hjälpt med bara. Var jag skulle börja.
Glad att du läser :)
Kram

Anonymous said...

therrorese: nä, det där är svårt. att veta var man ska börja. men det är där man kan behöva lite hjälp. kram tebaks:-)