Tuesday, September 19, 2006

Tvättstugan...

I vår tvättstuga är det tillåtet att boka max två timmar i rad, alltså ett pass. De flesta av oss hinner inte tvätta på den korta tiden så det är okej med dubbelpass. Har vi bestämt tillsammans. Nu är vår tvättmaskin trasig så vi får gå till en annan tvättstuga och dela med dem. Kommer dit och ska försöka hitta en tid som passar. Helt jävla omöjligt! Och varför? Jo i denna tvättstuga huserar tydligen någon som extraknäcker som Västra Frölundas materialförvaltare eller något liknande! Vid flera tillfällen har samma person bokat upp fem pass i rad. På samma dag alltså! Hur mycket tvätt kan man ha om man behöver boka upp tio timmars tvättstuga flera dagar i veckan? Luktar skumt, fler än en hund begraven här...Ska gå till botten med det här! Min egen tvätt ligger fortfarande i en stor hög och stinker. För det visar sig att denne någon inte är ensam om att boka upp hela dagar. Snälla vaktis, laga tvättmaskinen. Nu!

3 comments:

Langri said...

Tvättstugor är en normalt plats där många (tanter) får sina falling downs. En inomhusvariant av roadrage skulle man nog kunna säga.
Men till saken... 10 timmars tvättpass?! Va fan är det för galning. Någon jävla tvättstuge-etik måste man väl ha. Det är det som skiljer oss från djuren.

Johnny said...

Ja jag menar det. Hade hellre sett att en tanta gick loss en timme och sen lämnade över tvättstugan till bättre behövande. Etik var ordet!

Johnny said...
This comment has been removed by a blog administrator.