Monday, September 08, 2008

Plötslig lycka.

Jag kom att tänka på den där känslan när man gick i skolan, och något helt plötsligt blev inställt. Eller en lärare hade blivit sjuk, kanske något annat, men helt plötsligt fick man flera timmars frigång. Skoldagen var helt plötsligt över, och man bara rusade ut och...var fri!

Det var lycka.

Men det kanske bara är jag som minns det så.

6 comments:

Anonymous said...

Haha..jag hade nästan den där känslan i fredags när en föreläsare inte dök upp på uppsatt tid..satt och hoppades på att hon blivit sjuk helt plötsligt..men nej det blev besvikelse när hon dök upp i stället. Synd att jag propsade på att vi (jag och klasskompisarna) skulle stanna en kvart åtminstone och gå sen om hon inte kom..för det var en rätt dålig föreläsning visade det sig.

stella sweden said...

Jag brukade ta omvägen till en botanisk trädgård för att jag älskade den (det var i ettan) o stal äpplen för o ge min lärare...som nån slags ursäkt då för att jag kom försent...
Men inte köpte hon det nej...

Anonymous said...

elsa:Jag kan tänka mig att de andra inte gillade dig så mycket...:-)

stella: jag hade tagit äpplet och sett glad ut :-)

//Johnny

stella sweden said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Appropå lycka - du har väl köpt Metallicas nya - Death Magnetic? Om inte - gör det. Man får starka lyckokänslor :). Förresten, jag tycker fotot av dig här på bloggen utstrålar lugn och lycka också. Blir glad av att se det. Ha det!

Anonymous said...

kicki: Tack, nu blev jag glad:-) Och jo då, jag har Metallicas nya här. Den blir bättre och bättre. Precis som vi :-)

//Johnny